boform hellerup samarbejder med:

Herunder finder du information om de udvalgte partnere vi samarbejder med hos boform hellerup. Hver af vores partnere har vi et mangeårigt kendskab til og vi er meget loyale for dem alle. Vores tætte samarbejde sikrer dig, som kunde, en bedre viden og i sidste ende en bedre leverance.

boform

Kvalitet i håndværk og design er udgangspunkt for tilblivelsen af interiør hos os. boform har dansk egenproduktion med en unik håndværkskultur, som vi er stolte af.


Mølballe bordplader

Mølballe A/S stræber efter at skabe unikke og eksklusive bordpladeløsninger, der indfrier kundernes drømme.

&Tradition

&Traditions vision er at skabe en mere bevidst, behagelig og smuk verden. Med en lidenskabelig tilgang til mesterligt design bevares fortidens ikoner, mens morgen-dagens klassikere skabes.

Gaggenau hvidevarer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.

BORA Hvidevarer

Med mere end 20 års erfaring i køkkenbranchen har BORA helt styr på, hvad der tæller i det moderne køkken: at skabe et rum til at leve i, som opfylder alle behov og ganske enkelt bringer glæde. Hver dag.

Miele hvidevarer

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele stræbt efter af opfylde kvalitetsløftet ”Immer Besser”. Miele ønsker at tilbyde de bedste produkter til komfort og glæde i hverdagen.

Vola armaturer

Det klassiske armatur oprindeligt designet af Arne Jacobsen

Quooker

Den kogende vandhane


TONI Copenhagen

Håndbygget armaturer til køkken og bad, siden 1918 og således et af Danmarks ældste og mest noble armaturer.

Anour belysning

Anour er et af danmarks seneste upcoming design brands. Anour leverer stilsikkert og til tiden nogle af de enkleste og flotteste designs.

Møller & Rothe belysning

Møller&Rothe er vores foretrukne ekspertise indenfor belysning. Det kan være en enkelt lampe eller totale lysplaner med alt hvad det indebærer med design og skitsering af profesionelle lys arkitekter.