Helhed i boligen

Vi lægger stor vægt på den rumlige arkitektoniske sammenhæng, og løsninger der binder hjemmets forskellige rum sammen. Det kan være i materialevalg, detaljer eller andre udtryk, der på tværs af rum og funktion alligevel skaber helhed.

Dansk design
Dansk produktion

Kvalitet i håndværk og design er udgangspunkt for tilblivelsen af køkkener hos os. 

boform har dansk egenproduktion med en unik håndværkskultur. Det er samtidig en garanti for, at intet fortaber sig i masseproduktion, og at snedkertraditionerne holdes i hævd. 

Vores succes er grundlagt af vores særlige tilgang til håndværket og sans for detaljerne. Derfor vil vi altid producere lokalt, så vi er med i hele processen; fra ide til færdigt køkken.Se projekter

Kvalitets materialer

Den omhu, vi lægger i fremstillingen, begynder med respekt for gode, holdbare og naturlige materialer. Et Boform-køkken er designet til at holde i mange årtier, hvorfor alle materialer bliver nøje udvalgt, så de imødekommer de æstetiske og funktionelle hensyn, der kendetegner et Boform-køkken. Både her og nu, men også på sigt, så vi er sikre på, at køkkenet patinerer smukt i takt med, at det bruges.


Pleje af materialer

Hos boform hellerup arbejder vi med kvalitetsmaterialer der er produceret for at glæde i mange år. Med den rette pleje af dine møbler og overflader, vil du give dine produkter de bedste forudsætninger for lang levetid med et fortsat smukt udtryk.

Natursten / Marmor

Alle natursten er dannet over millioner af år og har deres eget særpræg, som er forårsaget af naturens påvirkninger. I næsten alle natursten forekommer små huller, revner og variationer

Til daglig pleje anbefaler vi Akemi Triple Effect, der både renser, plejer og beskytter. Vi fraråder, at der benyttes universal-rengøringsmiddel på naturstensplader.

Komposit og keramik

Plader i komposit og keramik er forholdsvis modstandsdygtige overfor fedt, pletter og snavs. Vedligeholdelsen af plader i disse materialer er derfor også minimal. Det er dog vigtigt, at bordpladerne tørres grundigt af, inden pletter tørrer ind, da der ellers kan opstå misfarvninger eller andre skader.

Corian®

Generelt er Corian® er et hårdt, men smidigt materiale, der har en lukket overflade og er kendetegnet ved sin store holdbarhed. Til den daglige rengøring er det tilstrækkeligt med en hårdt opvredet klud – evt. med et tyndt lag Composite Cleaner.

Rustfrit stål, messing og kobber

Plader i rustfrit stål, messing og kobber kan rengøres og aftørres med sæbevand på en opvredet klud. Der bør ikke aftørres med sprit eller lignende produkter, da overfladen herved bliver mere modtagelig.

Brunerede og oxiderede overflader

Brunering og oxidering er en overfladebehandling, der kan slides af ved brug. Derfor bør bruneret messing, kobber og oxideret stål kun aftørres med en helt tør eller hårdt opvredet bomuldsklud.

Glødestål

Bordplader i glødestål kan rengøres og aftørres med rent vand på en opvredet klud. Der kan evt. tørres efter med en ren, tør bomuldsklud. Bordplader i glødestål bør ikke aftørres med sprit eller lignende produkter, da overfladen herved ødelægges.

Massivt oliebehandlet træ

Mølballe anbefaler, at den daglige rengøring foregår med en hårdt opvredet klud, og at rengøringsmidler så vidt muligt undgås.

Laminat

Til daglig rengøring benyttes en microfiberklud og lunkent vand, evt. med lidt universal-rengøringsmiddel. Der frarådes brug af sulfo i den daglige rengøring, da det vil efterlade en hinde på overfladen. 

Linoleum

Linoleumsplader kan rengøres og aftørres med varmt vand på en let opvredet klud. Der kan evt. tørres efter med en ren og tør bomuldsklud.

Line, frame og kvadrat

Hos boform hellerup arbejder vi med tre overordnede designserier: Line, Frame og Kvadrat.

Vi mission er at at skabe æstetiske, funktionelle og varige løsninger - og med basis i vores designserier skaber vi personlige køkkener.

Vores tre produktserier fås i alle finértyper og lak i alle glansgrader og adskillige farver – alle med en holdbar finish.


Se projekter med de forskellige produktserierINSPIRATION

boform katalog

Bliv inspireret af smukke snedkerløsninger i boforms katalog.