Bad

Et bad til det hele - din personlige oase


Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Det er her, du starter og slutter din dag, og det skal være et rum for både afslapning og praktiske gøremål. Hos boform hellerup forstår vi, hvor vigtigt, det er at skabe et bad og rum, der ikke kun er funktionelt, men også smukt og behageligt at opholde sig i.

Vi stræber efter at give dig et rum, hvor du kan sænke skuldrene, og hvor du kan nyde de elegante linjer og lækre materialer. Her kan du nyde en stund i dit bad, som giver dig ro og genoplader dig.


Se projekter

Kvalitetsprodukter til dit bad

Vi tilbyder et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter til dit bad med blandt andet armaturer fra Toni Copenhagen og Vola. Vi kvalitetssikrer alle materialer og produkter, så du får et bad af højeste kvalitet.  

Vi tror på, at dit bad skal være et personligt udtryk af din stil og smag, og derfor går vi særligt meget op i at lytte til dig, når vi holder de første indledende møder, så vi kan skabe dit drømmebadeværelse. Eksklusiviteten og elegancen ligger ofte i en simpel tilgang til luksus, hvor materialerne og designet får lov til at spille den største rolle, og vi har stor erfaring med at skabe badeværelset i samme tråd som resten af husets indretning, så du opnår en rød tråd gennem din bolig.

Ekspert i bad og design

Vores ekspertise inden for badeværelsesdesign er uovertruffen. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres individuelle behov og ønsker og for at skabe skræddersyede badeværelsesløsninger, der passer perfekt til deres hjem. Vores erfarne håndværkere er dedikerede til at levere badeværelser af højeste kvalitet, der kombinerer funktionalitet med stil.

Badeværelsestrends og stilarter kommer og går, og med vores ekspertise og erfaring kan du være sikker på at få et bad i et klassisk og tidløst design. Vores force er, at vi er gode til at lytte og skabe ud fra de individuelle ønsker, vores kunder kommer med, og vi tilbyder totalentrepriser på dit bad, så vi står for alt under processen fra start til slut. Vi hjælper kunder i Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Vedbæk og omegn.

Lad os hos boform hellerup hjælpe dig med at transformere dit badeværelse til din personlige oase.

Kontakt os i dag på telefon 53817707 eller på mail: hellerup@boform.dk for at begynde rejsen mod et bad, der opfylder alle dine behov.


Se flere projekter