Stue / Entre

Eksklusive designermøbler
til dit hjem

Din entre er det første rum, der møder både dig og dine gæster, og det er derfor værd at investere tid i at skabe en personlig og indbydende entre, så du fra første trin ind i dit hjem føler dig godt tilpas.

 
Dine møbler er de bærende dele i rummet, og du kan derfor med få møbler skabe en både funktionel og æstetisk entré. Entrémøbler er ofte skabt med både praktik og udseende for øje, da de ofte skal løse begge udfordringer lige godt. Fordi entréen skal rumme overtøj, fodtøj og opbevaring, kan rummet ofte meget nemt blive meget rodet, og det skaber uro i dit hjem. Du kan derfor med få gode garderobemøbler få pakket alt rodet væk, så du og dine gæster får en god oplevelse, når I træder ind ad døren.Se projekter

Organisér og maksimér din plads

Funktionelle og smukke entrémøbler kan være svære at finde, men hos boform hellerup synes vi alligevel, at vi tilbyder vores kunder flere muligheder for både praktik og æstetik.

Til entréen har vi elegante skænke med plads til sko, huer, vanter og udstyr til børn, husdyr eller hobbyer. Skænken kan enten hæves fra gulvet, for at give noget luft omkring møblet, eller den kan stå på gulvet, så det er muligt at forvandle skænken til en bænk med praktisk siddeplads.

Har du brug for skabsplads, har vi også smukke skabe i smukke træsorter og ensfarvet fronter, som kan matche de eksisterende materialer i dit hjem, så der skabes en rød tråd gennem din bolig. Vi kan skræddersy skabene, så de passer perfekt til hvad end, du skal bruge dem til, så du får de helt rigtige entrémøbler.

Udtryk din personlige stil
med dine møbler

Hos boform hellerup elsker vi detaljer, personlighed og kvalitet. Det er derfor også elementer, som går igen i vores møbler. Når du skal vælge møbler til dit hjem, uanset om det er stuemøbler, garderobe, køkken eller entrémøbler, betyder dit valg af farver, materialer og stil, en stor del for indretningen.

Fra entréen til køkkenet, stuen, soveværelset og badeværelset kan brugen af de samme materialer og farver skabe en sammenhæng, som vil give en god oplevelse af ro og stil gennem boligen. Hos boform hellerup har vi stor erfaring med at skabe sammenhæng og stilrene løsninger ved at bruge materialer af høj kvalitet i hele boligen.

Hvis du har brug for rådgivning til at vælge de helt rigtige entrémøbler, stuemøbler eller opbevaringsmøbler, kan jeg hjælpe dig med at skabe en rød tråd gennem rummene i din bolig. Har du brug for at blive inspireret i valget af praktiske og smukke løsninger, kan du besøge vores showroom i Hellerup, som er nemt at komme til fra Klampenborg, Vedbæk og Charlottenlund, hvor vi også har mange af vores kunder.  

Vil du booke tid til en samtale eller se vores showroom, kan du kontakte boform hellerup på mail: hellerup@boform.dk eller ringe på telefon +45 53 81 77 07