Køkken

boform hellerup
- din ekspert i køkkener

Hos boform hellerup er vi dedikerede til at skabe snedkerkøkkener og arkitekttegnede indretningsløsninger til hjemmet. Vi bringer en ekspertise og et elegant udtryk til dit køkken.

Et køkken er ikke blot et praktisk arbejdsområde; det er også hjertet af hjemmet, hvor livets vigtige øjeblikke deles og skabes. Derfor stræber vi efter at skabe køkkener, der er mere end blot funktionsdygtige. Vores køkkener er designet til at afspejle din stil og personlighed og skabe et rum, som passer perfekt til dig, uanset om du er til eksperimenterende madkunst, til det mere simple udtryk eller om du ønsker et rum, der kan holde til hverdagens slid fra små børn og husdyr.


Book møde

Skab dit drømmekøkken

Vores erfaring med køkkener omfatter en bred vifte af stilarter og design. Fra moderne og minimalistiske køkkener til klassiske og tidløse udtryk, tilbyder vi løsninger til enhver smag.

Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer, at dit køkken ikke kun ser fantastisk ud, men også er holdbart og funktionelt. Vi kan skabe dit drømmekøkken helt efter dine ønsker i forhold til farver, mål og detaljer, så du får det lige præcis, som du ønsker det. Vi tegner dit køkken helt fra bunden og går i dialog med dig under hele processen for at sikre det bedste resultat.

Kommer du til os med en idé eller et udtryk, du ønsker at få frem, kan vi som erfarne indretningsarkitekter skabe et rum, som passer til din bolig og stil, og som samtidig er funktionelt.

Se projekter

Snedkerkøkkener: skræddersyet til dig

Vores snedkerkøkkener er vores stolthed og glæde. Hvert køkken er et unikt produkt, omhyggeligt designet og fremstillet efter vores kunders specifikke ønsker og behov.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe et snedkerkøkken, der passer perfekt ind i dit hjem og din livsstil. Hos boform hellerup tilbyder vi totalentrepriser med alle relaterede håndværkere inkl. byggestyring af samme, så du trygt kan overlade alt arbejdet til os.

Uanset om du drømmer om et moderne, minimalistisk køkken eller et klassisk snedkerkøkken, er boform hellerup din pålidelige partner. Vi er dedikerede til at levere skræddersyede køkkener af højeste kvalitet, der vil bringe skønhed og funktionalitet ind i dit hjem. Vi hjælper kunder i Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Vedbæk og omegn.
  
Kontakt os i dag på telefon 53817707 eller på mail: hellerup@boform.dk for at begynde rejsen mod dit drømmekøkken.Se projekter

Køkkenindretning

Når materialer og farver til køkkenet er valgt, er det lige så vigtigt at tænke over indretningen i skabe og skuffer. Jeg er specialiseret i totale køkkenløsninger med fokus på køkkenets arbejdstrekant.

Køkkenstyling

Med en baggrund som visual merchandiser, ser jeg muligheder i at gøre køkkenet personligt ved styling og valg af tilbehør.

Detaljer der gør forskellen

Der findes ingen detaljer så små, at de er ubetydelige i vores løsninger.
Vores uforlignelige udtryk udspringer af de rene linjer, materialernes kvalitet og vores dedikation til at fuldende selv de mindste detaljer.