Projekter

Hos boform hellerup skaber jeg planløsninger og indretning til alle husets rum og bruger kun de bedste materialer og møbler af højeste kvalitet. Gennem en sammensætning af robuste materialer af høj kvalitet og godt håndværk skabes et overlegent finish og udtryk, der hver dag vil lette dine gøremål, hvad end der er tale om madlavning i dit køkken, tiden brugt på badeværelset eller den mest optimale udnyttelse af din garderobe.

Luksuriøs klassiker

boform fik lov at levere køkkenet til denne arkitektoniske perle nord for københavn. Huset er tegnet og bygget efter kundens egne ideer og hjemmet oser af  varm og imødekommende luksus.  Man mærker og ser tydeligt at alle detaljer er gennemtænkt og udført i højeste kvalitet.

Vi viser her nogle detaljer af indretningen, der er holdt i planskåret røget egetræ med knaster for at komplimentere naturen og udsigten omkring huset.

boform Line i planskåret røget egetræs finér med knaster
Mølballe bordplade i bruneret messing med håndlavet vask
Gaggenau hvidevarer
Quooker i bruneret messing
Keramik Viki Weiland Ceramics
Kunst Pia Hutters

detaljernes møbel

Der findes ingen detaljer så små, at de er ubetydelige i vores løsninger. Vores uforlignelige udtryk udspringer af de rene linser, materialernes kvalitet og vores dedikation til at fuldende selv de mindste detaljer. Den kombination går igen i alle vores møbler og binder på den måde badeværelsets privathed, garderobens funktionalitet og soveværelsets intimitet sammen.


Kontakt